torstai 29. lokakuuta 2015

Haudehoito

Ensimmäisenä suojaa asiakas.
➡niskaliina,kappa ja suojaliina

Sen jälkeen analysoi asiakas
➡hiusten/hiuspohjan kunto ja kotihoitotottumukset

Seuraavaksi voit tehdä hiuspohjanharjauksen hiuspohjaharjaa tai mestarinkampaa käyttäen.EI PAKOLLINEN.

Sen jälkeen hiukset pestään valitulla shampoolla.Älä käytä hoitoainetta.

Jos hiukset ovat normaalit ja hyväkuntoiset ne voidaan pestä syväpuhdistavalla shampoolla.Syväpihdistava shampoo puhdistaa hiuksista kaiken lian ja muotoilutuotteet tehokkaasti.
Jos hiukset ovat hauraat ja huonokuntoiset ne pestään rich repair,color ym shampoolla.

Pesun jälkeen hiuksiin tehdään ristipääjako.Ota kaksi kuppia(isompi ja pienempi)Laita molempiin vähän lämmintä vettä.Lisää pienempään kuppiin haudehoitoainetta ja sekoita.Laita pienempi kuppi isompaan ns.hauteeseen.

Hoitoaineen levittäminen tehdään sudilla ja se aloitetaan pään takaosasta pienissä osioissa.Hiusten ollessa pitkät voidaan sivellä ainetta latvoihin ennen tyveen levittämistä.HUOM. Jos hius on huonokuntoinen annetaan aineen vaikuttaa kauemmin.

Kun aine on levitetty koko päähän aletaan hieromaan hiuksia ja hiuspohjaa n.10min ajan.Hieronnan jälkeen laitetaan höyrykoje vaikuttamaan 10-15min.HUOMIOI,että kojeessa on riittävästi vettä ja muista laittaa koje täysille kunnes kupuun muodostuu höyryä.
➡pienennä 45 asteeseen

Vaikutusajan jälkeen anna hiusten jäähtyä,emulgoi(lisää tipoittain vettä ja hiero vähän) ja pese lopuksi hoitoaine huolellisesti pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti